Klasbord is de social media tool voor het onderwijs. Klasbord maakt de communicatie tussen school en thuis leuk, gemakkelijk & veilig. Ontvang de leukste kiekjes, tekstberichten, of vragen vanuit de klas direct via de Klasbord-app of via de e-mail nieuwsbrief.

Klasbord is een gesloten en veilige omgeving en dat is wel zo fijn! De leerkracht bepaalt wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht. De berichten uit de klas zijn alleen toegankelijk voor de volgers die door de leerkracht zijn geaccepteerd.

Klasbord werkt in een aantal eenvoudige stappen:
De leerkracht maakt een klas aan op Klasbord en verspreidt een uitnodiging onder de ouders en betrokkenen rondom de klas. In de uitnodiging staat een unieke klascode. Ook staat er een omschrijving hoe je de klas als ouder of leerling kunt volgen.

Meld je aan op Klasbord:
Als ouder of betrokkene meld je je aan via de Klasbord-website of via de Klasbord-app. Na registratie vul je de unieke klascode in.